gatsa.gr
Πώς να διαλέξεις το μονόπετρο των ονείρων της!

Πώς να διαλέξεις το μονόπετρο των ονείρων της!

Παλαιότερα, η πρόταση γάμου γινότανε συνήθως σε μέρες γιορτινές, κατά την  Παραμονή Πρωτοχρονιάς ή την Ανάσταση. Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένεις τις γιορτινές μέρες. Προχώρησε  στο επόμενο βήμα και κάνε έκπληξη στη σύντροφό σου εκεί που δεν το περιμένει.

Βήμα Πρώτο

Αρχικά, η επιλογή χρώματος μετάλλου είναι το σημαντικό βήμα για να ξεκινήσεις την αναζήτηση δαχτυλιδιού. Οι επιλογές είναι αρκετές, θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε λευκό, κίτρινο, ροζ και δίχρωμο.

Επιλογή χρώματος

Βήμα Δεύτερο

Έπειτα, βάσει της προσωπικότητας και το γούστο της συντρόφου, θα πρέπει να επιλέξεις το στυλ δαχτυλιδιού που της αρέσει περισσότερο, ανάμεσα στο κλασικό (απλό ,φλόγα), ρομαντικό (ροζέτα), μοντέρνο (γυριστά, διπλά) και vintage ( τετράγωνα).

Βήμα Τρίτο

Στην συνέχεια, πρέπει να επιλέξεις την ποιότητα της πέτρας. Μπορεί να είναι διαμάντι, ζιργκόν, Swarovski ή pave (μικρά διαμαντάκια που συνθέτουν ένα μεγαλύτερο). Ιδιαίτερη σημαντική κατά το βήμα αυτό είναι η καλή τεχνική του δαχτυλιδιού, στην οποία και πρέπει να δώσεις έμφαση.

Βήμα Τέταρτο

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό βήμα είναι η τεχνοτροπία του δαχτυλιδιού. Η πιο διαδεδομένη τεχνοτροπία κοπής είναι το brilliant. Επίσης, σε άλλες πολύτιμες πέτρες, όπως το ρουμπίνι,  το ζαφείρι, το σμαράγδι , οι πιο συνηθισμένες τεχνοτροπίες κοπής είναι oval, emerald και princess.

Cart
  • No products in the cart.